Вино це божий дар

Вино це божий дар людині
це божї сльози, мрії, сни
чим с покон віку і понині
ми наповняли погреби

вином у церкві причащались
вином прикрашували стіл
ми залюбки їм пригощались
між заброняючих постів

вино шипіло і бурлило
у погребах не один рік
щоб якось друзів підбодрило
щоб був відвертим чоловік

вино долае перепони
вино дае мізку польот
знімае швидко заборони
то в кригу кидае, то в піт

завжди з вина ми починали
народження, весілля, смерть
і перша правда пролунала
не розлучив коханих ледь

вино нас робить веселіше
вино даруемо друзям
і все життя у своїх віршах
з вином прожив Омар Хайам

так заспіваем йому славу
вину одному все дано
тримая гетьманську булаву
ми п'ем Українське вино


Рецензии
Уважаемый Борис, прекрасно!!! Жаль, что не могу выразить свои мысли по-украински, но поняла о чём вы написали.С уважением Надежда.

Надежда Еловецкая   04.12.2014 08:34     Заявить о нарушении