м сяць

Зійшов учора місяць – віл
Коханих скрізь спостерігав
Ділянки ночі поділив
Години – хвилі розмотав

Ми милувались у кущах
Пологим берегом Дніпра
Зірки відблиском на очах
Горіли позивом добра

Нам сумно не бува у двох
Як в році декілька постів
Попереду мільйон доріг
І безліч справжніх почуттів

Це почуття кохання сенс
До жінки, друзів, дітлашні
Країни вільної експрес
Що мчить крізь ночі в білі дні

Дітям повага до батьків
Батьківська ласка до дітей
на свята безліч пирогів
і добре слово кожен день

Це сни глибокі від того
що праведно прожиті дні
життя оновлений вагон
і вздовж шляхів горять вогні

Це в православних на вустах
кохання к Богу донести
в молильну  хату на ногах
і кожен день за три версти

це на добраніч для синка
народний сказ про козаків
кохана лагідна рука
і тихий мелодичний спів


Рецензии