люд суму

В Україні люд сумуе
шахтарів качае
бо утримуючих шахти
влада захищае

зараз влада і бандити
рухаються разом
бо на шиї України
це одна зараза

бо в країні рідній, милій
покидьків багато
лизоблюдів увійшовших
у верховну раду

бо прогнила «Біла Хата»
з голови до пальців
і крадуть народні гроші
народні обранці

нікому їх зупинити
нікому спитати
кожен хоче повернутись
до своєї хати

шахтарі відважні люди
життям ризикують
а дружини їх і діти
зовсім жебракують

ох і скінчиться колись
народний терпець
і відчує влада слабкість
за свій гаманець

не прийшлось би їм ховатись
від помсти народу
перекривши із скарбниці
повітря і воду

І тоді заплаче гірко
велеть політична
бо назад не буде шляху
буде спрага вічна


Рецензии