автомоб льний св т

автомобільний світ яскравий
всіх кольорів е кузови
від сніга білого до кави
від зною літа до зими

авто е справжній іміджмейкер
авто покаже статус твій
купе у тебе чи «контейнер»
чи е у тебе смак та стиль

автомобілів вже чимало
у мегаполісах снують
велике місто всіх зібрало
купують їх і продають

авто везе нас працювати,
весільний підбира фасон,
й останнім шляхом проводжае
натиснув траурний клаксон

великій винахід – колеса
ми тисячі років з колесом
вони нам мов двигун прогреса
женуть по венах стиглу кров


Рецензии