8 березня

8 березня, слякотно в лісі
ми ідемо з тобою у двох
мов в дитинстві розстало полісся
під вантажем бажаних думок

сонця промені все веселіше
по гілках та колючках снують
малі птахи народжуя вірші
в лужі воду під кригою п'ють

з під розсталого плямами сніга
зеленіе яскрава трава
звідки взялась в дубраві ця втіха,
тогорічна чи вже молода?

з під ялинок вистрибують зайці
не навмисно лякаемо їх
твої тонкі і лагідні пальці
гріють пилке кохання двоїх

мокро-темні, сторічні дерева
споживають вологу життя
щоб прогулянка в нас березнева
викликала нові почуття


Рецензии