Деградация, или прогресс? Укр

Бачу я зміни, типові вони.
При появі у нашому житті,
Характер мосовий несе,
Типову зміну виражає.
Гріхами людство завинило,
Внесло переворот,
У звичні, й зввичаях минулих літ.
життя монотонним,
Час від часу ставало,
А людство все прагне
Змінити цей світ.
Якщо про прогрес говорити в цей час,
То зміна - лише деградація нас.
Ми - це народ,
Що гибне від слави,
Від грошей, які володіють
Лишень тільки нами.
Цінність грошей - основна для людей,
Звідси прогрес зупинився,
Тому хаос настав.
Прогресуючий в житті кожного з нас.


Рецензии