Нестeрпна

Біль нестєрпна, вона тебе тримае
люди чогось хочуть, а вже ні
остання надія у серці вмирае
а ти так і досі живеш уві сні

Там добре там тихо і не палае душа
ти можеш все це розібрати
що хоче від тебе нестерпна вона
ти знаеш як їй не програти?

Тобі сумно бо знаеш усе наперед
як люди уміють гидко робити
казати чекати на світ той чарівний
а потім усе це розбити

Давати надію і в голову силу
робити усе на добро
а потім сказати у очі : - ти вибач
нічого нема і ніколи не було.


Рецензии