Вальс осiннiй

Вальс осінній, вальс чуттєвий, вальс вночі.
Ніч холодна, ніч у зорях, ніч в мені.
Очі в очі, в очах зорі, в очах крик.
Вальс чарівний, вальс миттєвий - знову зник.

Ніч, дорога, він - незграбний вальс.
Ніч і зорі знову гублять нас.
Плач бандури, на асфальті ріки,
Вальс у нашій пам'яті навіки.

Доторк пальців, світло ліхтарів,
Світ накрила осінь - вже він обгорів.
Небо темно-синє світиться зорями,
Вальс отой осінній все що є між нами.

Є між нами осінь і Червона Рута
Вальс отой чарівний - то між нами смута.
Тихий плач гітари й голос ледве чутний
Той осінній вечір, чуєш, незабутній.

(с)Аполлінарія Андріївна
2014


Рецензии