Думки

Мої думки та й про майбутнє,
Навіщо ви прийшли мені,
Чекаю вранці що забуду,
А ви з'являєтесь у сні.

Не хочу я вас зовсім бачить,
Не хочу жити в боротьбі
За те, що може і не стати,
Не до вподоби ви мені.

Як я хотів би з вами легко
Та дружно жити без усиль,
Чому не хочити радіти,
Чому завжди такі сумні.

Мені набридло, що чекаю
Незнамо що, незнамо як,
Я хочу жити Вас не зная,
Я жити хочу просто так!


Рецензии