рада

Семиперстная могила цілий курінь приморила.
Зліг летяга в самім дні, в невсамітненій труні.
Сокіл нагорі кружляє. Може десь свята земля є?…
Заглянь в очі соколині та  полети по долині
До своєї хати дівчину кохати…
Сина колихати…З миром доживати…

Шестийменна злая сила кров моїй землі пустила
Ми залишились самі. Ще живі та вже дурні.
Най душа гуляє, Бог благословляє
Розумом віднині. А у домовині
Тіло зберігати я довірю брату.
Нині я десятий, що пішов шукати
І на Небі ради.

Ю.П.
2015

відео
https://youtu.be/49-F5C2e1E8


Рецензии