Самотнiсть

Паду у вирій від самотності,
Забув для щастя вже пароль,
І музика втрачає нотний стиль,
А я втрачаю вже контроль.

І душеньку нічого вже не гріє.
А друзі наче є,та їх нема.
І все в що вірив я,давно уже не діє,
Відкрию очі я,та все одно пітьма.

І відвернулись всі давно,а ти,
Сидиш і п`єш холодну каву,
І думаєш,що ж мусиш ти знайти,
Як збудувати ту трикляту переправу.

Що виведе тебе із світу жур,
В квітучий сад,де все тобі радіє.
І чим знести той величезний мур,
Що лише зупинити тебе мріє.

І знов журба,і знову алкоголь,
А істина ще навіть не відкрилась.
І ти уже не в силах грати роль.
Ти падаєш,і п`єса закінчилась.


Рецензии