Назавжди поруч залишайся

Засни! Шепоче тобі небо,
Прийди в цей край, де тихо сплять.
Вже турбуватися не треба,
Вже не важливо хто є знать.

Стискають небо сині хмари,
Погасло сонячне світило.
Не стануться вчорашні чвари,
Померло все, що в серці жило.

Засни! Ти спиш? Ні,прокидайся!
Не йди, благаю, ну спинися!
Назавжди поруч залишайся.
Ти з темноти у день вернися.


Рецензии