Хто вам сказав

Хто вам сказав що все минуло
Хто дав вам знати що більше  не болить
Хіба кохання за цей час заснуло
Хіба від страху воно не кричить?

Чи може я і не любила?
Чи може мало віддала себе?
Чи може вже коханню вирита могила?
Чи може воно зроду на світ є сліпе?

Чому вам все мало тої болі
Коли ангельські крила відрубали вам?
Я мучусь. Де твої губи від морозу похололі
Я мру. Ти десь за ворітьми щасливих брам

І в мене крил нема. І в мене їх забрали
Але від цього кохання в сон далекий не пішло
Ти сам зійшов на  наші мрійні п`єдестали
Це в тебе за спиной моє крило

Хто вам сказав що я жива а не існую
Хто вам дав знати що це не згорбило мене?
Я ніколи його більше не поцілую
Подумайте тепер. Кохання вже застрілене


Рецензии