В зитка

Засипали сніги мої дороги,
а серце все таке ж моє гаряче.
І тануть-тануть всі мої тривоги,
І я співаю, коли серце плаче.

   
   Я ніжна, ніжна, ніжна
                і вразлива.
   Я сильна, сильна, сильна
                як та злива
   Що падає з небес любов"ю
   Аби лише з тобою, аби з тобою...

Червоні губи як на серці марка,
Чуттєвий атлас обіймає тіло.
В очах невинність, від якої жарко
І я горю, горю ... і я горіла.

   Я ніжна, ніжна, ніжна
                і вразлива.
   Я сильна, сильна, сильна
                як та злива
   Що падає з небес любов"ю
   Аби лише з тобою, аби з тобою...

Квитки в моє життя всі продані-
аншлаг, аншлаг, аншлаг!
Я сильна, сильна...Боже мій!
Коли дороги мої всі в снігах.

   Я ніжна, ніжна, ніжна
                і вразлива.
   Я сильна, сильна, сильна
                як та злива
   Що падає з небес любов"ю
   Аби лише з тобою, аби з тобою...

P. S. Присвячується Тіні Кароль;) Вона і її творчість надихають на життя


Рецензии