В обiйстi Долi

Ми вкотре стрiлися в обiйстi Панi Долi.
Нас випадок нещадно звiв з тобою знов.
Напевно, недосказане десь б'эться у неволi,      
Недоцiловане, незлюблене, або, точнiш, - усе утрьох....               

Що ж, доведеться нам іти по колу.
Не наробити б тiльки помилок.
Бо так і промайне іще одне життя в недолi,
А хочеться сповнА доЖИТИ сей кармiчний епiлог...


Рецензии