Рання зима

ЛИСТОПАД   СКІНЧИВСЯ
ГРУДЕНЬ   НА  ПОРОЗІ
ЯГОДИ         КАЛИНИ
МЕРЗНУТЬ  НА  МОРОЗІ.

У   ПОВІТРІ   НІЖНО
ПРОЛІТАЄ       СНІГ
КОВДРОЮ   БІЛЕНЬКОЮ
СТЕЛИТЬСЯ  ДО   НІГ.

НА   ДУШІ  КАЗКОВО
ЗИМОВОЇ      ДНИНИ
СНІГУРІ   ГОЙДАЮТЬ
ГІЛКУ     ГОРОБИНИ.


Рецензии