Щастя крiзь страх

Сиди спокійно і відчувай
як сердце б`ється крізь страх
як сіре море огортае небо
тепер воно живе в твоїх очах
Подих свіжий і чарівний
очі десь у небесах
а він досі такий дивний
в твоїх безмежних очах
Він такий наче замість сонця
мабуть він наче замість неба
чи можливо щось дізнатись
що йому від тебе треба?
Це неначе велике щастя
яке так близько горить
але не можеш його дістати
бо для тебе воно ще спить
Ще дуже рано ще дуже тихо
і не треба його чіпати
воно само до тебе зайде
якщо добре вмієш чекати..


Рецензии