тим, хто д лить нас на руських та бандер вц в

Я пишаюсь собою, сьогодні я вбив українця,
Я пишаюсь собою, сьогодні я вбив свого брата,
Моє серце наповнила гордість по вінця,
Стало менше на одного жителя з "бендерштату".
   
Я пишаюся тим, що сьогодні та триколорі,
Там, де синій колір з'єднується з червоним.
Запеклися. розлилися краплі крові.
 Сподіваюсь за це мені також видадуть орден.
 
 Так, як дідові, ветерану,
Який гнав окупантську падлюку
До Рейхстагу, й на рани
Не зважав, не збавляючи кроку...
   
Я пишаюся дідом, він був героєм,
 Я з дитинства хотів, як мій дід, теж героєм стати...
Та чому тяжкі думи, мою душу окутали роєм?
 Я повинен радіти! Сьогодні я вбив свого брата!


Рецензии