Окна RUS. ТА

Кулаки Америки
окончательно
потеряли голову
Европы...

10 лет
Евромайдану:
ни бэ - Ющенко,
ни мэ - Януковича,
ни кукареку - Порошенко...

Как
они все
забазарят,
когда потеряют
российский рынок!..


Рецензии