Потреба

Ти даруєш найкращі емоції в цьому житті.
Відчуваю що потребуюсь в тобі щохвилини
Я купаюсь в твоїй любові й доброті
Мій шлях це гори а не суцільні рівнини

Твій подих тихіший від трави вранці
Твій погляд ніжніше вечірнього неба
Я тону в обіймах рук твоїх і тонких пальцях
Ти нова і назавжди моя потреба.


Рецензии