Прийшла весна

Прийшла весна і сніг розтанув.
Промінчик сонця всіх  зігрів.
Лелека білим дельтапланом
Над лісом вранці пролетів.

Всміхнулись проліски коханій,
Відкривши очі голубі .
Прошепотівши пелюстками:
«Ми щастя зичимо тобі».


Рецензии