трызненне

Вечар,
позні зімні вечар.
Ледзь не ноч.
Няма святла.
Ці святло ў аблоках месяц?
Зоркі ёсць...І ўжо няма.

Ліхтары міргаюць недзе
ў кіламетры, можа й больш.
Уключыла свет суседка,
што насупраць...
Ці святло?

Тэлевізар і кампутар
мітусяцца ... са святлом.
Штосць балбочуць, і пяюць там,
зза экрану, як і днём.

Нават сонца там бывае.
Не на дзень, на пэўны час;
нагадаць каб, аб дыване.
На якім малюнкам пляж.

01.12.2014г


Рецензии
цикава атрымалася. музычна и прыгожа.

Вацлав Хадосевич   25.12.2014 18:38     Заявить о нарушении