Замiсть тисячi обличч - один образ

Останні півроку на цьому етапі життя і тобі вдалося.
Напевне сумуватиму за тим, як ти милувався моїм волоссям,
Карав за невдачі поглядом що нікому не рівня.
Та давав зрозуміть, що я все ж таки незамінна,

Що незнана тобою була до одного моменту,
Коли осінь диктувала слова під давно написані акомпонементи,
Мінила твій настрій від депресії до надзвичайного щастя;
Коли поманули прислухатись. і я повелася.

А після засів надовго, (як доказ - наступні візити) та відчайдушно
Замість тисячі обличч - один образ. відмінний. непорушний.
Хоч з тобою це рідко бува. Ти завжди неймовірно(!) різний:
То дивуєшся всім сповна, то диктуєш харктер залізний.

Найчастіше буває все разом й одночасно до різних людей.
Твій світогляд наповнений вирієм нескінченно нових ідей:
Хоч яку тему візьми - всюди своя позиція, власна теорія..
Гадаєш, ці останні роки вже лише історія..?

За кілька місяців я свій особистий урок, здається, дістала.
Навмисно лише частину правди тут описала.
А раптом це не частина і ти колись таки зізнаєшся -
Щастю не буде меж.
Адже хоч ти й, можливо, підеш,
пам'ять,
вона залишається...)


Рецензии