з тих, що я знаю, мов

мене не чекае пид'їзд
не зустрiчає квартира мансарда
твое сердце захоплено полум'ям
сотен мiст
в одному з них залишилась твоя олександра

а в мене волосся не таке руде
воно вiдсвiчує золотом, мов
і твої руки поєднують з дiєю
громкi слова
з усiх, що я знаю, мов


Рецензии