Страшенно боюся зими...

Страшенно боюся зими...
Падіння, самотність і холод.
Благаю, скоріше прийди!
Несила відчути це знову.

Найбільше страшуся війни,
Жорстокого, наглого стерва.
Будь ласка, вертайся живим!
Все вчора скінчилося. Певна.

Я дуже боюся дарма,
Без змісту і сліду прожити.
Боюсь, що назавжди сама.
Мене не вдається любити.

У кожного з нас є страхи
Ще й купа скелетів у шафі.
Хто прагне, тому до снаги
Будь-що на шляху подолати.

Допоки є час для «могти»,
Наважся нарешті почати!


Рецензии