***

Життя - корректором не справиш
Життя - це тільки чистовик.
Ти не шукай хвали і слави,
Лише по совісті живи.

Неси тепло в своєму серці
Неси у погляді тепло.
Тоді  лихе усе минеться
І зникне все із землі зло.

Не заздри ближньому своєму,
Усі образи пробачай.
Шукай дорогу до Едему,
Серед спокус не заблукай.


Рецензии
Це справді так... Життя - складна штука... І дуже важливо не заблукати...

Артур Грей Эсквайр   10.04.2016 00:32     Заявить о нарушении