Дагестан одно из красивых мест в мире

Берцинаб т!абиг!ат,
Муг!рулгун, г!орал.
Г!емер бицен буго,
Дагъистаналъул!

Бах!арчиял васал,
Берцинал ясал.
Рук!унин абула,
Гьеб Кавказалда.

Исламалъул рахъалъ
Цебе т!ей бугин.
Батула т!ехьалда
Кин беганиги!

Т!арикъат малъулел
Устарзабиги.
Киналго раг!ула,
Дагъитаналъул!

Сонаде вахиндал,
Балугълъаравго.
Бухьина дицаги,
Цо сапар гьениб.

Мах!ачхъалаялъул,
Гьайбатал къват!ал.
Къамарт!го х!ет!е лъун,
Рокъина дица.


Рецензии