Псарня

Там, де ми жили щасливі,
З кожним днем ростуть руїни,
І, нажаль, в часи мінливі
Псарню зроблено з країни!
Вибачте за правду чисту –
Розвелось собак!.. До того,
Ще й таких, що тільки й хисту
Гризтись за кусок смачного!
Лаються поміж собою –
Гавкають усі на схід,
Зазивають йти гурбою
У карательний похід.
Рвуться з цепу, що є сили,
Установлюють стіну,
Іноземців запросили:
Списують все на війну!
Обстановку нагнітає
Те, що всіх братів цькують.
Живодерня процвітає,
А вони на все плюють…
Не секрет, що тому скопу
В добровільному загоні
Шле наказ через Європу
Їх хазяїн в Вашингтоні.
Поміч (у колеса спиці)
Аж з Америки везуть,
Не здогадуючись – пси ці
Й їм ще руки відгризуть!!!
Тягнучи своїх у владу
(Собачат, а хто ще й сучок),
Не дадуть країні ладу!
Соромно, про те, між кучок,
Зграй, одинаків і досі,
Так і сяк, немає згоди.
Вже зима, дефолт на носі –
З моря кращої погоди
Все чекають до нестями,
Геть забувши про чуму!
Кров’ю наповняють ями…
В них закінчать як Му-му.
________________________
Час завадити тим давкам
Однодумців, земляків –
Досить тявкати тим шавкам
На Ведмедів та Вовків!


Рецензии
понравилось. Все будет хорошо. С ув,

Алексей Филаткин   25.12.2014 12:50     Заявить о нарушении
Благодарю за слова утешения и отзыв.
Вам всего доброго, с Наступающим!

Светлана Шезденко   26.12.2014 20:55   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.