Радзима

на адыходзе восені мауклівай,
застаюцца без лістоты дрэвы,
ляцяць лісты няспешна і тужліва,
і улятаюць у далі журавы,

улятаюць у край мне мілы,
душы запаветны куток,
адарвала мяне ад радзімы,
як з дрэва пажоуклы лісток,

чужое зямлі мне не трэба,
я люблю цябе Беларусь,
люблю гэта мірнае неба
і я вельмі табой ганарусь.


Рецензии