Х ба ревуть воли

Хіба ревуть воли, як ясла повні.
Хіба виходять люди на майдан,
Якщо пан Президент шановний
Їм каші на сніданок дав.

Ні не ревуть воли, бо їх немає.
Переселились люди на майдан.
«Геть Президент!» - вже цілий рік лунає,
По всьому світу лине: «Слава нам!»

Затрималася, заблукала слава.
Гуляє лихо в рідній стороні.
З іншим  тепер живе країна паном,
З варягом мудрим на чолі.

Посади в уряді варягам обіцяють,
Бо треба підприємством керувати
А люди тепер мову їх вивчають,
Зрозуміти щоб, кого куди послати.

Замешкалась, затрималася слава.
Стогне Дніпро, та  не ревуть воли,
А люди знову кличуть до майдану,
Для них варяг уже привіз стволи.
01.12.2014.


Рецензии