Божа любов

Зрiє вишня соковита.
Пахне медом конюшина.
Краплi неба серед жита –
То волошка темно синя.

Знову в лiсi, як намисто
Полуниця червонiє.
Мудрий дуб шепоче листям
I про щось берiзка мрiє.

Лiто, лагідно, зелене.
Тихо бавиться метелик.
Сонце, з радістю, для мене
Променистий килим стелить.

Навкруги дива щомитi.
Нiби срiбло вранцi роси.
Теплим дощиком омиті
Трави стеляться в покоси.
 
Лине пiсня солов’їна
I нагадує про вічне.
Не журися, Україно,
Бог, тебе, до щастя кличе.


Рецензии