***

Ностальгія забуття...

Ти вже забув про мене,
А може ні?
Для мене ти лиш ностальгії
Пам'ятні вогні...
Ти був хоробрий, добрий,
Без обід.
Я не могла витримати,
Стільки бід!.. 
Завжди ти міг грозити
Втратою почутів.
Невже, так легко міг розбити
Дороги мостів?*Т
оді чому, я вірила, що ти
Був тим... 

Ти часто, гірко, вів себе
Був злим... 
Я вже тепер зрозуміла
- Муза - Ти! 
А я тебе любила,
Як Творець слів... 
І правду кажуть люди - Натхнення
Хоче в замін усе!
 І навіть
Дихання...
Я б з радістю відала
Кар'єру і сім'ю,
Але, як майбутня мама,
Інстинкт не відключу...;

Тепер я йду в перед!
До слави, визнання!
Я дякую кривавій
Стежині життя,
Що я змогла зустріти -
 Тебе.
І ти ніколи, не покинеш -
Мене.
З новим диханням,
Я, прорвусь, вперед!
Я дякую Кохання, 
Ти найкращий, Життя, Момент ...


Рецензии