***

Ніч..а сонце засліплює очі,
спогад твого милосердного дива,
ці крилаті птахи на обочі,
та криничка давно уже сива.

 
Ще стою, та чи   варто,  чи  треба.
чи твоїми устами молила тебе.
Ще молитвами тягнуся  неба,
а воно у ночі ще таке голубе.


Ще такі ці зізнання безглузді,
і таке це все ще молоде,
і ці вироки адвокатом не судні,
листопадом любов замете.


Рецензии