Замальовки - 1

Не комплексуйте, коли забувають.
Постукайте! Вас розкопають.

***

Ніч. Не сплю. Чую тупіт якийсь то із шафи.
Відкриваю, - штани із моди виходять на….

***

Учора цілий день погано почувалась, -
мітла зламалась.

***

- Куди ти? - З сином у повітря змія запускати!
- А ти? - І я в аеропорт прямую тещу проводжати!




(по слідам Інету)


Рецензии