Пустая субота

Пустая субота.
Ні боль, ні нудота.
З другога канца тэлефоннага дроту
Так сьцісла гаворыць твой сябар.Турбота:
Ці ж болей ня сябар?..Абрыдлая цнота.
Нічога, ні нават каханьня пад плотам.
І мары - хай потым.
А зараз - лянота.
Ні гуку хай з рота.
Пустая субота.

2010 (?)


Рецензии