Ми з тобою...

Ми із тобою – старі фотокартки,
Вклеїні в давній альбом.
В мене є спогади, в тебе є пам'ять.
Знов пропускаєш акорд.

Ми із тобою – море і небо –
Бачу себе у тобі.
Я – то блакиття, я – то безмежжя,
В тебе ж свої береги.

Ми із тобою – розум і серце.
Часто дурниці роблю –
Ти виправляєш усе і смієшся:
"- Без тебе ж я не живу."

Ми із тобою – планета і Сонце –
Сили мені ти даєш.
Я відчуваю твою непокору –
Правда ти грієш усе ж.


Рецензии