в ддати почуття

За щастя заплатишь життям
А за усмішку-тоннами сліз
Довіряти лише почуттям
І дивитись не прямо,а скрізь

Люди такі незнайомі
І для них ти також-чужий
Вони не знають любові
Але знають як жити без мрій

Я не можу таке уявити
І не зможу так як вони
Хай я буду не довго жити
Хай я краще не буду сліпим

Дивитись,але не бачити
Слухати,нічого не чути
Самі для себе-хоть трошки щось значите?
Вам не соромно такими бути?

Я б дуже хотів літати
І вголос співати про небо
Намагаючись щось міняти
Я знов потрапляю в пекло

Дякую тому хто зі мною
Тому ,хто не зрадив себе
чудово літати з тобою
і життя віддавати тобі

31.11.2014


Рецензии