Я отрываю кусок сердца

" Я відриваю шмат серця".

Я  відриваю шмат серця, як хліба
і жбурляю його в небо,
де хмарами - вороння.
Воно горлає над моєю Землею,
воно біду накликає.
Я ладна його годувати щоразу
новими шматками...
аби -  вгамувалося,
аби -  замовкло.


Рецензии