фрустрацiя душi

минали дні,і почуття згасали
а скільки їх пройшло - не рахувала
як швидко дні міняються ночами
напевно це на краще - так,чи ні?

зима прийшла,і душі поламала
а моє серце в снігу закопала
вона під самі ребра заповзала
та це - пусте.
не холодно мені.


зима мій труп ретельно заховала
останній подих прямо з вуст забрала
а очі вічним льодом покривала
і не розтопить його тепло рук твоїх

лежить під снігом тіло бездиханне
мабуть його ніколи не знайдуть
та час його тримає бездоганним
хоча години йдуть,йдуть

минали дні,і почуття згасали
згорали,мов метелики в вогні
а ще недавно тепло твоє так зігрівало
та час минає. фрустрація душі.


Рецензии