Про цiнностi

Салоїдка, бандерiвська шльондра,
Чоловiк мiй хохол та нацист…
Українця ще кликати модно –
Людожер, а iще екстремiст.
 
Хай я жiнка, хай мама, ЛЮДИНА!
Ким би я не була, то до сраки…
Менi будуть плювати у спину,
Бо люблю синьо-жовтий я прапiр.
 
I нiяк я не звикну до того,
Україну любити – то грiх!
Бо за це повиламують ноги,
Чи уб"ють. Ну, дратує це їх.
 
Я б злякалась, та я ж УКРАЇНКА!
Нас лякали уже, i не раз.
Били, гнали, водили пiд стiнку…
Та живi! То ж не треба про газ.
 
Треба дурником бути, щоб зразу
Ображатись на хворих людей.
Хай я буду сидiти без газу,
Та знайду, як зiгрiти дiтей.
 
Я, можливо, когось i здивую,
Ненароком словами ображу…
Та нутром своїм змалечку чую,
Що свою Батькiвщину не зраджу.
 
Щастя ж, любий мiй ворог, не в салi,
Не в грошах, хоч банально й не модно…
Головне, аби ми не втрачали,
Власну совiсть i єднiсть народну.


Рецензии
е в вас, мо1 милi укра1ночки те, що нема в ж1нках жодного народу : поеднання в ваших серцях нiжностi з рiшучiстю, лагiдностi з незламнiстю духу.
Власне i рима до "жiнка" - "укра1нка".
Дякую тобi , дiвчино. Хай iм"я твое буде всiй нашiй долi народнiй.

Андрий Кущ   02.12.2014 09:52     Заявить о нарушении