В суете дней...

" У суєтності днів"

У суєтності днів,
чи усвідомлюєш ти -
наскільки для мене важлива?
І хоч - плине час та в тім...
завжди незмінна
лише та хвилина,
коли ти - поряд,
коли - усміхаєшся,
коли - всі ми разом
і просто  цим - щасливі,
адже - суть усього на Землі,
суть кожної людини -
щастя життя,
що дарує їй мати...
і ця суть, як мати - єдина.


Рецензии