Будь щасливим

Шарудить календар кількома сторінками,
нагадавши, що в диханні вітру - зима.
Я подякую тим, хто зі мною, думками,
і згадаю про тих, кого поруч нема.

Вітер вирве останню сторінку - і в душу,
де твій почерк з роками вже стерся, та все ж -
я спитаю, як справи...ти скажеш - не дуже,
і на хвильку думками мене обіймеш.

Заскриплять у минуле зачинені двері,
і погодившись з тим, що життя наше - гра,
увібравши торішнє в напружені вени -
я прощу тобі все, що колись не змогла.

Ти відчуєш мій шепіт в нічнім безголоссі...
Будь щасливим, ніхто з нас не винен ні в чім.
Між людьми так вже склалося, так повелося,
що на десять дверей тільки дев'ять ключів.

(с) Надя Ковалюк


Рецензии