про кохання

я не зможу сьогодні спати
і дихати вільно теж
як набридло,набридло грати!
не відчуваючи меж

між землею та небом танцюю
і ніяк не почну життя
все сміття і весь бруд замалюю
але не зітру відчуття

мені соромно визнавати
що я теж поринаю в тобі
хіба соромно так кохати?
хіба соромно щастя знайти?

я не зможу ні зірку з неба,
і про вічне кохання-сміх
але доторкнутись до серця.
зможу.
і завжди захищати від всіх.

30.11.2014


Рецензии