Посвящается Андрею Квику и винницким медикам в АТО

Слава Україні і Героям слава!
Крути, Батурин і Полтава,
Крим, Луганськ, Донецьк сьогодні
Ми знов над прірвою безодні...

А на Батиєвій горі злочинна тиша,
Як не запроданці, то сірі миші...
Надія на наші батальйони,
Свідомих патріотів в нас мільйони.

Тремтить рука, але бабуся кине сотню на АТО.
Народний депутат - ти хто?
За долар сепар підіймає калаша,
Зганьбив себе і продалась його душа.

Герої всі - хто нас боронить,
Лише вони Свободу нам не проворонять!
На фронті вінничани, нащадки Пирогова,
Життя і смерть в обіймах знову.

Халати не білі - камуфляжні.
Надія бійцю, що в землю не ляже.
Ми горді за вас, пишаємось вами.
І сльози священні кожної мами.

Удачі солдатам, живими народ вас чекає,
З такими як ви нас ніхто не здолає.
Народ потихенько облуду скидає.
Перемога за нами, сумніву немає.

Слава Героям і Андрієві слава
Народ вас цінує і проснеться держава.


Рецензии