***

Ти мене не розумієш,
Не хочеш бачити мої думки,
Але я ще жива бачиш,
Я розділю з тобою твої смутки.

Можу вбити себе якщо є бажання,
Чи припасти до тебе,
Потім зітхання.

Твоя воля на все, що робиться зі мною.
Ти поцілуєш  мене?
Чи обіллєш холодною водою.


Рецензии