Пiвень, пiвень, заспiвай

Півень,півень,заспівай
Розбуди увесь наш край.
Я давно вже не сплю
Чекаю пісеньку твою.

Хай проснеться моя ненько
Раненько-раненько,
Мою маму розбуди
Лагiдной пісенькой.

Біля пічки спить бабуся,
Нехай вони усі встають,
І мені самой маленькой
Їсти вже несуть.

Тато мій ще на роботі
Скоро прийде,вони сплять!
Півень,півень,давай разом
Їм усім співать.


Рецензии