З Днем народження, Свiтлана!

З Днем народження, Світлана -
Миру, долі, почуттів!
Будь здорова і кохана,
Ще й щаслива у житті!

Хай душа співає й квітне,
Серце повниться теплом.
Будь ласкава і привітна,
Вірних друзів за столом!

Хай, мов сонце сяють очі
Від бадьорості і сил...
Вдачі, успіху наврочу,
Щоб Господь тебе любив!


Рецензии