Волошки

               
Розбіглися волошки серед лану,
Зодягнуті у колір голубий,
Із глибини ранкового туману
Вітають сонце,літо й день новий.

У піжмурки із ластівками грають,
Ховаються за жовтий колосок,
І крізь буяння трав серед розмаю
Я чую їх тоненький голосок.

Зненацька почалась страшенна злива,
І похилились мокрі колоски…
Та дивляться так ясно незрадливо
Волошки синьоокі,як зірки.


Рецензии