L enfant de la revolution

всім революціям - гільйотину на центральну площу
всім тираніям - шибениці та Ганьби стовпи
усім монархам - вогкий хліб та воду
народу - видовища без хліба та води

а тим, хто на вівтар свободи здатен все життя покласти
хто прагне сам тиранів катувать
на двох гнилих дошках того розп'ясти
і голову на палі урочисто підіймать

21.11.14


Рецензии