Люблю

Мій корабель під назвою "Надія"
вітрами завіває у твій бік...
Моя незатихаюча стихія,
мені не даний Богом чоловік.

Я так тебе люблю. Та що сказати?
Ти навіть і не знаєш, як вночі
кусаю твоїх губ солодку вату,
коли дрімаю в нього на плечі.

Я думала, що вимолену долю
він замість тебе в дім мені приніс,
а він всього лиш човник паперовий,
що заблукав у морі моїх сліз.

Та що сказати? Образ твій не стерти,
як не змінити назву кораблю.
Ти навіть і не знаєш, як нестерпно,
як безнадійно я тебе люблю.

(с) Надя Ковалюк


Рецензии